An Evening of Encouragement for NOLA Women

New Orleans Baptist Theological Seminary Thursday, March 15, 2018 "Laughter, Truth, and Music"

6:00 - 7:00 p.m.	Registration - Leavell Chapel
6:30 – 7:00 p.m.	Prelude Music – Aria Stiles (30 minutes)
7:00 - 9:00 p.m.	Women's Worship Rally - Leavell Chapel
7:00 - 7:05 p.m.	Praise and Worship – Franklin Avenue Women's Praise Team (5 minutes)
7:05 - 7:15 p.m.	Opening Prayer and Welcome - Chuck Kelley (10 minutes)
7:15 - 7:20 p.m.	Announcements and Introductions - Rhonda Kelley (5 minutes)
7:25 - 7:40 p.m.	Praise and Worship – Franklin Avenue Women's Praise Team (5 minutes)
7:40 – 7:45 p.m.	Special Music – Aria Stiles (5 minutes)
7:45 - 8:25 p.m.	Message – Anita Renfroe (45 minutes)
8:25 - 8:30 p.m.	Closing Commitment - Elizabeth Luter (5 minutes)
8:30 - 9:30 p.m.	Meet and Greet with Anita Renfroe and Aria Stiles - Cafeteria